Menu Zavřeno

Buďte TRENDY – KOPYTA na míru pro každého!

Buďte TRENDY – KOPYTA na míru pro každého! Kdo z vás už má doma svoje vlastní kopie chodidel, na kterých si nechává šít své boty? Tuším, že se vás najde hrstka, proto chci tento trend podpořit tímto příspěvkem. Na trhu najdete mnoho obutí, které ovšem nemusí sedět buď našemu chodidlu či oku. Pro mnoho z nás je velmi těžké najít boty, které by splňovaly všechny naše požadavky a proto je fajn, že se trh rozrůstá o možnosti obutí na míru. Respektive tato možnost tu byla vždy, ale zaplaveni tunami obutí z našich obchodů, jsme ji nehledali.

Vlastnit svá kopyta, která jsou zhotovena přesně podle vašich chodidel, je celkem výhra. Krom toho, že konečný výsledek bude lahodit vašim nohám, bude ladit i s vaším okem, což je mnohdy pro někoho i důležitější než to, že boty tlačí a způsobují otlaky či puchýře. Ano, vydržíme hodně…

Kopyto si necháte udělat jednou a můžete na něm šít stále nové a nové boty. Používají se opakovaně, takže investice se ztratí v množství bot, které si na něm necháte ušít nebo si ušijete sami. Ke kopytům lze vyrobit i přesné napínáky do bot, které jsou určitou formou dřevěných kopyt, které se vkládají do obuvi. Vhodné jsou především po delším nošení a při skladování obuvi.

Je to tak jednoduché! Necháte si změřit chodidlo a my vám zhotovíme vaše kopyta na míru. S těmito kopyty si pak necháte u nás nebo u kohokoliv jiného ušít své boty na míru. Vzhledem k tomu, že se rozrůstá i skupina lidí, co si sami šijí boty doma, tak i pro ně je tato možnost pořízení vlastních kopyt určitě zajímavá.

Kopyta pro nás vyrábí firma s dlouholetou praxí a to i v ortopedické oblasti. Záruku kvality garantují přední čeští výrobci obuvnických kopyt.

Inu, stále se vracím k našemu mottu: „Nedovolte, aby vaše nohy ztratily svoji přirozenost…“

S láskou k vašim nožkám

Hrci Prci

2 Comments

    • Slunéčko

      Zdravím Vás, omlouvám se za pozdní odpověď. Píšete mimo kontaktní okénko a zprávu jsem našla náhodou úplně jinde. Kopyta je možné vyrobit. Kontaktujte mě na info@hrciprci.cz nebo na tel.: 775925999. Děkuji, mějte báječný den, zdraví Vás Lucie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *